4 Mayıs 2015 Pazartesi

Kendimi Tanıtıyorum

  Tekrar merhaba size önceden kendimi tanıtamamıştım.Benim adım Emin ben 8 yaşındayım ve bu yıl 9 yaşına gireceğim.Ben ilköğretim 3. sınıfa gidiyorum arkadaşlarıma ve öğretmenime çok iyi davranıyorum zekiyim biraz da yaramazım ödevlerimi eksiksiz yaparım.Kendimi hep böyle tanıtırım ve bütün beni takip eden ve iyi yorumlar yazan herkese teşekkür ediyorum.

15 yorum:

  1. Maşallah sana Eminciğim bende seni takibe aldım Allahım esirgesin benimde tıpkı senin gibi güzel kalpli bir oğlum var 2. sınıfa gidiyor 8 yaşına girecek paylaşımlarını beraber zevkle takip edeceğiz Allah'a emanet ol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler umarım sizin oğlunuzda uslu bir çocuktur

      Sil
  2. Maşallah sana 😊👏👏👏👏

    YanıtlaSil
  3. Benimde senin gibi efendi bir oğlum olur inşallah emin :) okul ve kariyer hayatında başarılar dilerim tatlım: )

    YanıtlaSil
  4. Maşallah sana 😊😊👏🏻👏🏻👏🏻

    YanıtlaSil
  5. MaşaAllah Emin yazıların cok hoş, başarılarının devamını dilerim, benimde emir isminde bir abim var ve onu cok seviyorum umarım Ranayla hep beraber olursunuz . Sevgiler, genç ablan :)

    YanıtlaSil
  6. Yerim seni emin 😊

    YanıtlaSil
  7. MAŞALLAH EMİNE YA RABBİM HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN..

    YanıtlaSil
  8. Memnun oldum kuçuk bey! Guzel yazilarini zevkle okuyorum, basarilarinin devamini dilerim! Masallah sana bahtin açik olsun, Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin seni insallah, guzel kalpli çocuk :)

    YanıtlaSil
  9. Btnm massallah sana... hep boyle kal tamam mi.. annene babana hayirli evlat kardesine de koruyucu ve sevgili bir abi ol.. Allah a da bolca ibadet et kuzum... öpüyorum seni güzel minik insan... :)

    YanıtlaSil